به گزارش ایسنا ساسان سالور تهیهکننده فیلم «سه کام حبس» گفت: هیچ مخالفتی با اکران فیلمهای کمدی ندارم چه بسا که به سینما کمک هم میکنند منتها براساس رصدی که در این مدت داشتم، به نظر میرسد تغییراتی در سیاستگذاریهای اکران بخصوص برای فیلمهای اجتماعی باید صورت گیرد.
وی گفت: اینکه در یک روز پنجشنبه حدود دوهزار سئانس به سه فیلم طنز اختصاص پیدا میکند و ۱۱۰۰ سئانس را به ۸ فیلم اجتماعی روی پرده میدهند سبب میشود احساس خطر کنیم و باید ببینیم چه اتفاقی در حال رخ دادن است؟!
سالور افزود: واقعا چرا وقتی فیلمی بیش از ۵۰ درصد ظرفیت خود را پر میکند نباید در سانسهای خوب اکران شود؟ ما اگر حرفی بزنیم میگویند فقط به نفع خودش صحبت میکند؛ البته که من نفع فیلم خود را در نظر دارم ولی باقی فیلمهای غیرکمدی هم وضعیتی مشابه دارند. سوال اینجاست که در نهایت کجا باید سلایق مختلف مردم را در نظر بگیریم؟ الان فیلمهای سینمای کودک کجا هستند؟ فیلمهایی از ژانر وحشت چطور؟
سالور ادامه داد: یک مسئله مهم دیگر این است که آیا به این فکر شده که اگر چند ماه آینده تماشاگران فیلمهای کمدی را پس بزنند تکلیف سینما چه میشود؟ اصلا بخش تفکر سینما قرار است کجا جای بگیرد؟ چطور میشود که فیلمی مثل «سه کام حبس» که به یکی از معضلات بزرگ اجتماعی میپردازد حتی به اندازه یک کاغذ A4 تبلیغ محیطی ندارد چه رسد به بیلبورد!؟
سالور در پایان با اشاره به اینکه شرایط اکران نامتعادل و در جاهایی ناعادلانه پیش میرود، گفت: از دوستان تصمیمگیرنده خواهش میکنم رصد کنند که در اکران چه اتفاقی در حال رخ دادن است. باید رصد شود که آیا بعضی فیلمها واقعا چوب جادویی دارند که وضعیت فروش بلیتشان در هفته آخر ناگهان بالا میرود. همچنین نباید فراموش کرد که ضریب اشغال برای تماشای فیلمها بیشتر در آخر هفته و روزهای بلیت نیمبهاست پس باید به یک راهکار درست برسیم که اجرایی شود.